Térképadományok

Újabb örömhír érte az iskola vezetését, illetve a gyerekeket. Az „adományozz térképet kedvenc iskoládnak” akciót újra meghirdette a Stiefel Eurocart Kft, amihez csatlakoztak a bodajki iskola tanulói, valamint szülei. A szülői, tanulói adományoknak köszönhetően 4 új földrajzi térkép érkezett az iskolába, sőt a KLIK is támogatta az iskolát két új térképpel. Összességében a 2015/2016. tanév során 11 új térképpel gazdagodtunk Rendkívül hálásak vagyunk a Tisztelt Szülők nagyvonalúságáért, mert diákjaink szép szemléltető eszközök segítségével tudják elsajátítani a földrajz, illetve a természetismeret tantárgyakat. Az iskolát támogatók a következők voltak:

Észak-Európa domborzata, támogató: KLIK.

Dél-Ázsia domborzata, támogató: KLIK.

Észak- és Közép-Amerika domborzata, támogató: Simon Flóra és Simon Dániel a szüleikkel, Farkas Ádám, Farkas Csilla, szüleik és nagyszüleik, Takács Kata, Takács Bálint, Takács Hanna Liza és szüleik.

Dél-Amerika domborzata, támogatók: Dám Zsombor Levente, Dám Benedek Csongor, Dám Borbála Kincső, Hossó Anita (édesanya), Hossó Richárd (nagybácsi).

Föld éghajlata támogatók: Kőrösi Péter, Kőrösi Eszter, Kőrösi Ábel és szüleik.

Az élet kialakulása, támogatók: Farkas Ádám, Takács Kata, Takács Bálint, Takács Hanna Liza és szüleik, Lévai Cintia és szülei, Dám Zsombor Levente, Dám Benedek Csongor, Dám Borbála Kincső, Hossó Anita (édesanya) és Hossó Richárd (nagybácsi), Burkódi Vivien.

Nagyon szépen köszönöm a magam és az iskola vezetése nevében a támogatásokat.

Visi Szilárd

földrajz tanár